Copyright

Copyright

Stadsplanten.be © 2023 by Marc Willems is licensed under Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International
Dit betekent dat u zonder toestemming te vragen

vrij bent om de teksten:

 • Te delen, te kopiëren of te herdistribueren, met volgende uitzondering: 
  –  U mag de teksten NIET in gedrukte vorm (boeken, tijdschriften, e.d.) verspreiden.
  Alle foto’s zijn © 2023 door Marc Willems, en mogen niet gedeeld, gekopieerd of verspreid worden zonder uitdrukkelijke toestemming van de fotograaf. Verzoek om een toestemming tot hergebruik via het contactformulier op deze website.
 • Aan te passen, te transformeren en te bouwen op het materiaal.

Onder de volgende voorwaarden:

 1. Naamsvermelding – U moet de juiste eer geven (vermelden van de auteur), een link naar de licentie opgeven en aangeven of er wijzigingen zijn aangebracht. U moet dit op een redelijke manier doen, maar niet op een manier die suggereert dat de licentiegever u of uw gebruik onderschrijft.
 2. Niet-commercieel – U mag het materiaal niet voor commerciële doeleinden gebruiken.
 3. ShareAlike – Als je het materiaal remixt, transformeert of erop voortbouwt, moet je je bijdragen distribueren onder dezelfde licentie als het origineel.
 4. Geen aanvullende beperkingen – U mag geen wettelijke voorwaarden of technologische maatregelen toepassen die anderen wettelijk beperken om iets te doen wat de licentie toestaat.
 5. We vinden het fijn als u ons laat weten waar en hoe u de teksten heb (her-)gebruikt.

Mededelingen:

U hoeft niet te voldoen aan de licentie voor elementen van het materiaal in het publieke domein of waar uw gebruik is toegestaan door een toepasselijke uitzondering of beperking.

Er worden geen garanties gegeven. De licentie geeft u mogelijk niet alle toestemmingen die nodig zijn voor uw beoogde gebruik. Andere rechten zoals publiciteit, privacy of morele rechten kunnen bijvoorbeeld de manier waarop u het materiaal gebruikt beperken 

 


Discover more from Stadsplanten

Subscribe to get the latest posts to your email.