Andrea Bleeker

Andrea Bleeker

“Mijn naam is Andrea Bleeker en ik woon in Hoorn (NL)”.

Andrea is gediplomeerd kruidengeneeskundige.
Al decennialang verdiept Andrea Bleeker zich in de eigenschappen van geneeskrachtige planten. Ze zou graag zien dat deze kennis weer terug bij de mensen komt, zodat iedereen zelf – op een eenvoudige manier – zijn of haar gezondheid kan verbeteren. Af en toe geeft Andrea een cursus of een lezing, maar ze deelt haar kennis vooral online. Je kunt deze informatie vinden onder de naam Kruidengeheimen, zowel op YouTube, Facebook en op haar website https://www.kruidenmassages.nl/

Herboriste

“Na het volgen van een 3-jarige opleiding kruidengeneeskunde en herboriste (2007) heb ik een grote kruidentuin aangelegd. Mijn grote passie is het verzorgen van mijn kruidentuin en het fotograferen van de planten in alle stadia.

Veel plantenfoto’s en informatie over de culinaire en medicinale toepassingen van planten publiceer ik op facebook of op mijn website want ik vind het belangrijk om deze kennis te delen.” (Andrea)

 

Websites en You Tubekanaal

Op haar website ‘kruidenmassages’ https://www.kruidenmassages.nl kun je lezen hoe je met kruiden je gezondheid kunt verbeteren. 

Abonneer je gratis op haar YouTubekanaal en blijf op de hoogte van de online kruidenlessen en andere informatie over kruiden: https://www.youtube.com/@kruidengeheimen/videos

Facebook: https://www.facebook.com/Kruidengeheimen?fref=ts

n.v.d.r. : we danken Andrea Bleeker voor de toestemming om haar teksten te gebruiken.


Discover more from Stadsplanten

Subscribe to get the latest posts to your email.