Stoepplantjesalbum

Stoepplantjesalbum

Moet je in Sinterklaas of de Kerstman geloven om jezelf een mooi cadeau te geven? Ik dacht van niet! Dus kocht ik onlangs het leuke boekje “Stoepplantjesalbum”.

En als u (iets oudere) opgroeiende kinderen heeft dan is dit boekje de ideale opstap om de natuur dicht bij huis beter te leren kennen. Momenteel te koop bij Bol.com aan 40% korting (14,95 euro i.p.v. 24,95 euro). Laat maar komen die Sint!

We lopen er allemaal dagelijks aan voorbij, maar het zijn mooie, fijne planten. In dit boek staan 52 stoepplantjes. Voor elke plant is er een prachtige illustratie, bijgeleverd als plakplaatje. 

Je zou het niet denken – want de meeste mensen lopen er dagelijks gedachteloos aan voorbij – maar ook stoepplantjes, zoals de elegante muursla of de kleurige muurfijnstraal, zijn belangrijk voor een aangenaam stadsklimaat en onderdeel van de natuur. Voor iedere plantenliefhebber die zich op speelse wijze wil verdiepen in stadsflora is er nu het ‘Stoepplantjesalbum’. 

Zoek de stoepplantjes en maak dit album zelf compleet door de datum en de vindplaats zelf toe te voegen aan je album. ‘Stoeplantjesalbum’ nodigt je met 52 zelfklevende afbeeldingen uit om stoepplantjes te verzamelen en op die manier een eigen ‘herbarium’ aan te leggen. Aangevuld met interessante (kijk)tips en weetjes (uiterlijk, bijzondere eigenschappen, groeiplek en leuk om te weten) en ingedeeld in vier seizoenen. Ontdek de lente, zomer, herfst en winter op de stoep. Leuk voor jong en oud!

 

Klik op de afbeelding

Gegevens

   • ISBN : 9789050118644

   • Taal : Nederlands

   • Uitvoering : Hardcover

   • Aantal pagina’s : 144

   • Verschijningsdatum : april 2022

   • Gewicht : 502

   • Afmetingen : 217 x 177 x 18 mm.

  https://www.bol.com/be/nl/p/stoepplantjesalbum/9300000065119509/

  https://www.bookspot.be/boeken/stoepplantjesalbum-9789050118644


  Discover more from Stadsplanten

  Subscribe to get the latest posts to your email.